w

Nieuws

Hevas-Ontmoetingsdag 2018

2 oktober 2018
Het is alweer bijna zo ver! Op zaterdag 20 oktober vindt weer de jaarlijkse Hevas-ontmoetingsdag plaats! Meld snel aan voor de ontmoetingsdag op ontmoetingsdag@hevas.eu (o.v.v. het aantal volwassenen en het aantal kinderen + hun leeftijd). Nog geen lid van Hevas? Meld u dan ook aan voor het lidmaatschap op: https://www.hevas.eu/donateur-worden Zie hier de informatie en download onderaan het programma: Programma_ontmoetingsdag_2018..
Lees meer

Hevas Magazine 2018-2

2 oktober 2018
Vandaag kregen onze leden weer een nieuwe boordevolle editie van het Hevas Magazine in huis. Deze keer met een interessant interview met onderzoeker Sophie Horbach (AMC), aankondiging van de ontmoetingsdag op zaterdag 20 oktober, verslagen van het ISSVA-congres, van het jongerencongres in Keulen en van de prachtige sponsoractie. Verder weer maar liefst vijf vaste blogs van onze leden. Veel leesplezier! Nog geen lid van Hevas? Meld u dan nu..
Lees meer

Eerste magazine van 2018

12 mei 2018
Vandaag viel weer bij al onze leden het Hevas Magazine op de mat; de eerste van 2018. Ons blad bevat weer zoals altijd mooie, indrukwekkende blogs, interviews en verhalen. Hevas Magazine 2018-1 concept 4 mei_Pagina_01..
Lees meer

Aanmelden Signaalbank Hemangiomen/aardbeienvlekken

23 december 2017
Bent u de ouder van een kind met een hemangioom/aardbeienvlek? Of heeft u zelf als kind een hemangioom gehad? En bent u bereid om vragenlijsten in te vullen over de aandoening? Meld u dan aan voor de Signaalbank hemangiomen met het formulier rechts op onze pagina. Zo kunnen we zorgen dat er signalen voor onderzoek komen. Ook kunnen we zien of de zorg kan worden verbeterd. Meer informatie op de pagina van de Signaalbank. Hevas werkt..
Lees meer