w

Nieuws

Eerste magazine van 2018

12 mei 2018
Vandaag viel weer bij al onze leden het Hevas Magazine op de mat; de eerste van 2018. Ons blad bevat weer zoals altijd mooie, indrukwekkende blogs, interviews en verhalen. Hevas Magazine 2018-1 concept 4 mei_Pagina_01..
Lees meer

Aanmelden Signaalbank Hemangiomen/aardbeienvlekken

23 december 2017
Bent u de ouder van een kind met een hemangioom/aardbeienvlek? Of heeft u zelf als kind een hemangioom gehad? En bent u bereid om vragenlijsten in te vullen over de aandoening? Meld u dan aan voor de Signaalbank hemangiomen met het formulier rechts op onze pagina. Zo kunnen we zorgen dat er signalen voor onderzoek komen. Ook kunnen we zien of de zorg kan worden verbeterd. Meer informatie op de pagina van de Signaalbank. Hevas werkt..
Lees meer

Studiedag Vasculaire geboortevlekken: wanneer riskant?

23 november 2017
Vandaag lieten de erkende expertisecentra op het gebied van aangeboren vaatafwijkingen zich wederom van hun beste kant zien. Op verzoek van Hevas - in samenwerking met SKTN en NvWSWs - spraken specialisten van de expertisecentra op een studiedag speciaal voor jeugdartsen. Welke geboortevlekken zijn riskant? Wanneer moet je als jeugdarts alert zijn? Op deze studiedag in congrescentrum De Eenhoorn in Amersfoort kwamen meer dan 100 jeugdartsen af. Dr Carine van der Vleuten (Hecovanteam, Radboudumc) gaf..
Lees meer

Zaterdag 4 november: jongerendag in Amsterdam

28 oktober 2017
Volgende week, zaterdag 4 november is het zo ver. Dan zullen jong volwassenen van de Duitse patiëntenvereniging voor mensen met aangeboren vaataandoeningen (http://www.angiodysplasie.de) en jongeren van Hevas met elkaar kennis maken. We ontmoeten elkaar in onze hoofdstad. Een bezoek aan Amsterdam kan natuurlijk niet zonder een bezoek te brengen aan één van de grote bekende musea. Om 11.00 uur verzamelen wij daarom bij het Vincent van Gogh museum, alwaar wij een rondleiding in het Engels..
Lees meer